1. Maak de peterselie schoon en hak fijn. Snij het spek in dikke reepjes. Pel de uien en snij ze in plakjes van 3 mm dik. Schil de aardappelen, snij ze in plakjes van 5 mm dik en kruid met zout. Pers het sap uit de citroen.
2. Doe de aardappelen en de ui bij elkaar in de stoomset op niveau 2, kies het 'Stomen'-programma en stoom op 99°C gedurende 12 minuten. Kruid de kabeljauw stevig met peper en zout, en besprenkel met citroensap.
3. Vet een ovenschaal in met boter en leg er twee derde van het aardappel-/uimengsel in. Leg daar de vis op en eindig met het resterende derde.
4. Klop de room, crème fraîche, eieren en mosterd op en kruid met peper en zout. Verdeel gelijkmatig over de ovenschaal.
5. Zet de vis op niveau 2, kies het 'Lage Vochtigheid'- programma en laat garen op 180°C gedurende 30- 35 minuten.
6. Bak de reepjes spek in een pan tot ze krokant zijn, giet het vet af en meng het spek met de fijngehakte peterselie. Haal de vis uit de oven en verdeel er de peterselie en het spek over.