Lamshaas
Lamshaas
Tover binnen een half uur een restaurantwaardige maaltijd uit jouw eigen stoomoven. Maak dit gerecht ook eens met varkenshaas of biefstuk.
Ingrediënten
300 gram lamshaas
300 gram diverse groenten (broccoli, venkel, bloemkool)
300 gram aardappelen
100 gram fond
10 gram Italiaanse kruiden
Boter
Peper en zout
Bereiding
Doe de groenten en aardappelen in de stoomoven, wel even snijden natuurlijk.
Stoom het af voor 24 minuten.
Rol het lamshaasje op en prik het vast. Bak het kort aan in de boter en blus af met de fond.
Voeg de Italiaanse kruiden toe en haal van het vuur. Doe de pan met deksel 10 minuten voor de eindtijd in de stoomoven bij de groenten.
En maak de borden op.
Breng op smaak met peper en zout.
Benodigdheden
(stoomoven)schaal
Snijplak
Mes
Borden
Pan met deksel
Tips
Het gerecht kan ook met andere soorten vlees. Ook kun je afblussen met water of wijn.