Brownies van pure chocolade
Brownies van pure chocolade
De ultieme brownies van pure chocolade. Geef ze een persoonlijk tintje door je favoriete extra’s toe te voegen.
Ingrediënten
Voor 8 personen
200 g pure chocolade
150 g boter
3 eieren
125 g bloem
1 tl. bakpoeder
100 g moscovadesuiker
1 tl. gemalen kaneel
100 g gehakte pecannoten
Stappen
1. Smelt de chocolade en de boter. Roer er de eieren door.
2. Meng bloem, bakpoeder, suiker, kaneel en de gehakte pecannoten en meng samen met het chocolademengsel tot een beslag.
3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en giet het beslag gelijkmatig over het papier.
4. Zet de brownies op niveau 2, kies het 'Lage Vochtigheid'- programma en bak op 190°C gedurende 25 minuten. Ze zijn klaar als je erin kan prikken en er geen deeg op het mes of satéprikker achterblijft.
5. Laat afkoelen.
6. Snij in vierkantjes en serveer met frambozen en room ernaast.