Witte chocoladecakejes met marshmallow topping
Maak de meest smeuïge cakejes ooit in onze stoomoven!
Ingrediënten
100 g roomboter
150 g witte chocolade
2 eieren
75 g kristalsuiker
80 g tarwebloem
8 marshmallows
Bereiding
1 Smelt de boter samen met 100 gram van de witte chocolade in een pannetje.
2 Splits de eieren en klop vervolgens de eidooiers samen met de suiker tot een luchtig geheel.
3 Voeg het eimengsel toe aan de gesmolten boter en chocolade, roer goed door. Roer vervolgens ook de tarwebloem door het beslag.
4 Klop de eiwitten stijf en spatel deze door het beslag.
5 Vul 8 cupcakevormpjes met het beslag en kies het 'Lage Vochtigheid-programma'. Bak de cupcake op 170 graden gedurende 20 minuten
6 Leg de laatste 5 minuten een marshmallow op ieder cupcakeje zodat deze over de cupcake heen smelt.
7 Smelt ondertussen de rest van de witte chocolade au bain marie in een pannetje.
Serveertip:
Haal de cupcakes uit de oven, laat even afkoelen en maak af met een drizzle van witte chocolade on top.