Vega CLF kapsalon
Klassiek vleesgerecht zonder vlees!
Ingrediënten
400 g middelgrote zoete aardappels
1 el gyroskruiden
300 g vega kipstuckjes
1 rode ui
100 g groene olijven
100 g feta

Bereiding
1 Verwarm de AEG oven voor op 200 graden.
2 Was de zoete aardappels goed en snijd ze tot frieten.
3 Doe ze in een ovenschaal samen met wat olijfolie en een flinke snuf peper en zout. Meng goed door elkaar zodat alle frieten zijn bedekt met olie.
4 Schuif de frieten de oven in en bak ze in 30 minuten gaar.
5 Verhit wat olie in de pan, voeg de gyroskruiden toe aan de olie bak en hierin de vega kipstuckjes kort aan.
6 Snijd ondertussen de rode ui en olijven.
7 Haal de frieten uit de oven en verdeel deze samen met de rode ui, de olijven en de vega kipstuckjes over twee borden.
Tip: Serveer met de feta bovenop.