Vega CLF kapsalon

Klassiek vleesgerecht zonder vlees!

Ingrediënten

400 g middelgrote zoete aardappels

1 el gyroskruiden

300 g vega kipstuckjes

1 rode ui

100 g groene olijven

100 g feta

Bereiding

Verwarm de AEG oven voor op 200 graden.

Was de zoete aardappels goed en snijd ze tot frieten.

Doe ze in een ovenschaal samen met wat olijfolie en een flinke snuf peper en zout. Meng goed door elkaar zodat alle frieten zijn bedekt met olie.

Schuif de frieten de oven in en bak ze in 30 minuten gaar.

Verhit wat olie in de pan, voeg de gyroskruiden toe aan de olie bak en hierin de vega kipstuckjes kort aan.

Snijd ondertussen de rode ui en olijven.

Haal de frieten uit de oven en verdeel deze samen met de rode ui, de olijven en de vega kipstuckjes over twee borden.

Tip: Serveer met de feta bovenop.

  • Gazpacho met gestoomde tijgergarnalen

    Deze koude Spaanse soep is perfect.

  • Chocoladeroulade

    Een rijke, stevige pudding die zelfs op de meest verfijnde feestjes indruk zal maken.

  • Uiensoep sous-vide bereid

    Een nieuwe variant op deze tijdloze klassieker. Zo rijk en vol smaakte uiensoep nog nooit!