Gestoomde witloofsalade met kaas en ham

Gestoomd witloof heeft een textuur die smelt in je mond.
Bovendien kan je witloof op voorhand maken en gebruiken voor verschillende toepassingen zowel warm als koud.
Ontdek nu dit heerlijke recept van David Martin en laat je inspireren!

Gestoomde witloofsalade met kaas en ham van AEG chef David Martin

Ingrediënten

2 schellen natuurham
3 witloofstronken
1 blok kaas
Boekwijt

Bereiding

Steek de witloofstronken in een sous vide zak, besprenkel met olijfolie en kruid af met peper.
Trek de sous-vide zak vervolgens vacuüm.
Steek de zak met witloof 20 minuten in de oven op de sous-vide stand.
Snij de kaas en ham ondertussen in fijne reepjes en overgiet met olijfolie. 
Haal het witloof uit de oven en snijd in partjes.
Dresseer samen met de kaas en ham en werk af met een knapperige boekweit.