Er komt tijdens het braden in de oven water op de keukenvloer

Laatst bijgewerkt 2-4-2020 09:37

Probleem

  • Er komt tijdens het braden in de oven water op de keukenvloer.


Heeft betrekking op

  • Oven

Oplossing

  1. Gebruik slechts een beperkte hoeveel water tijdens het braden. Niet meer dan 200-400 ml.
  2. Gebruik bij gerechten die veel vocht bevatten boven en onder warmte in plaats van hete lucht.
  3. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak. 

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Oorzaak

  • Bij gebruik van te veel water tijdens het braden, kan leiden tot een te vochtige ovenruimte met als gevolg dat er water uit de deur kan lopen.
  • Bij circulerende hete lucht wordt er meer stoom veroorzaakt in de oven ruimte, dan bij boven en onder warmte.
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele AEG onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.